Hodnocení obchodu

4,9 65 hodnocení
5
64x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
HM Avatar autora | 12.2.2019
l
S Avatar autora 12.2.2019
Dobrý den, čím jsme si zasloužili jednu hvězdičku? :( Pravděpodobně překlep, je to tak? Vidím, že pár minut na to jste udělal první objednávku. Tak doufáme, že budete spokojenej. S pozdravem, Tým Stylovej.cz
M Avatar autora | 4.2.2019
Rychlé vyřízení a dodání objednávky. Rifle s kvalitního materiálu, skvělý střih a padnou přesně. Maximální spokojenost!
T Avatar autora | 1.2.2019
Maximalni spokojenost!!! Dodani do 2dnu velikost sedi super material. Maximalni spokojenost
DV Avatar autora | 31.1.2019
Zdravím .. Už několikrát jsem objednával jak mikiny,trika,kalhoty,džíny a vždy maximální spokojenost ! Všechno super padne ! ????????
P Avatar autora | 31.1.2019
Dobrý den, jsem moc spokojený s obchodem - kvalita fantazie, miluju od vás džíny ! Jinak vaší pracovníci, jsou velice milý ! Vždy mi pomůžou a poradí, když si nejsem jistý ve velikosti. Doporučuji tenhle obchod 10/10 hodnocení, s pozdravem Pavlík N.
F Avatar autora | 31.1.2019
VÍCE NEŽ MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST :) Nikdy žádný problém s dodáním ani velikostí :) Nikde jinde už kalhoty neobjednam ! Vynikající materiál i styl kalhot ! ZA MĚ PROSTĚ NEJVÍC ???????????? E-SHOP
D Avatar autora | 28.1.2019
Vynikající obchod se skvělým výběrem jeanů. Zatím každé co přišli perfektně seděli, materiál je v topu, dlouhá životnost a navíc jsou fakt stylové, nejeden člověk mi je pochválil, tento e-shop vřele doporučuji. ????
T Avatar autora | 18.12.2018
Vše v pořádku
F Avatar autora | 14.12.2018
Maximální spokojenost !
L Avatar autora | 10.12.2018
Super vse sedi jak ma!!
M Avatar autora | 2.12.2018
Nejlepší obchod co jsem kdy viděl doporučuji!!!
L Avatar autora | 30.11.2018
P Avatar autora | 22.11.2018
Kalhoty přišly a než jsem se vrátil domů, přítelkyně odstrihla cedulky. Po vyzkoušení byly kalhoty menší i přes to nebyl problém s výměnou za větší. Za mě maximální spokojenost. Úžasný přístup a vstřícnost k zákazníkovi. Vždy se rád budu vracet nakupovat na www.stylovej.cz.
J Avatar autora | 4.11.2018
Perfektní hadry ! Jen tak dál ;)
V Avatar autora | 31.10.2018
Kalhoty dorazily v čas a v pořádku, seděj jak na míru,kvalitní materiál a dizajn. Doporučuji????
L Avatar autora | 22.10.2018
Ze začátku jsem si nebyl jistý velikosti jelikož ve strandartním obchodě mam velkost 38-40. Avšak mi obchodníci ihned poradili, že se jedná o velikost 29-30. Koupil jsem tedy 29 a jsem nadmíru spokojen. Velice dobrý přístup a ochota! Džíny pěkné a z kvalitního materiálu. Díky moc za nákup a budoucnu nakoupím znovu! Doporučuji!
D Avatar autora | 19.10.2018
Bohužel mi rifle vůbec nesedely, ale to není chyba obchodu. Poslal jsem je zpět a hned další den po doručení jsem měl peníze na účtě, tak že určitě doporučuji!
R Avatar autora | 11.10.2018
Uplne super mam od vas ryfle kraťase a teraz aj budu a je dokonala
P Avatar autora | 4.9.2018
Naprostá spokojenost !!! Rifle sedí jako na míru. Naprostá výjimečnost design, provedení, střih. Vřele doporučuji !!!
A Avatar autora | 20.8.2018