Hodnocení obchodu

4,9 74 hodnocení
5
73x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora | 22.5.2019
Maximální spokojenost ????
R Avatar autora | 21.5.2019
Jak již zde píše spousty lidí kalhoty bomba , skvěle padnou - střih přesně to co potřebuji. Taktéž rychle dodání. Za mě velká spokojenost
L Avatar autora | 24.4.2019
Další 2 kusy.....super....díky.....pecka.....
M Avatar autora | 24.4.2019
Nejlepší obchod na jeany. Už nekupuji jinde. Již čtvrtá objednávka a vždy maximální spokojenost ????????
L Avatar autora | 20.4.2019
Jiné kalhoty již nenosím, super střih i vzhled, včera jsem objednal další dvoje. Myslím že už jich bud už mít celkem 7 modelů :-) Jedny kalhoty jsem měnil, neseděla velikost. Rychlé a vstřícné jednání - výměna Na mojí výšku bohužel jen 172 cm, se zkrácené velikosti na /30 nedají sehnat,než v New Yorkeru. Nelíbí se mi střih. Tyto jsou prostě pecka :-) Děkuju že jste :-)
M Avatar autora | 15.3.2019
Musím říct že naprostá spokojenost. :)
JV Avatar autora | 6.3.2019
Hezký vzhled a střih.
I Avatar autora | 28.2.2019
Ťažký Mortal kombat :) palec hore!! super.
J Avatar autora | 22.2.2019
HM Avatar autora | 12.2.2019
l
S Avatar autora 12.2.2019
Dobrý den, čím jsme si zasloužili jednu hvězdičku? :( Pravděpodobně překlep, je to tak? Vidím, že pár minut na to jste udělal první objednávku. Tak doufáme, že budete spokojenej. S pozdravem, Tým Stylovej.cz
M Avatar autora | 4.2.2019
Rychlé vyřízení a dodání objednávky. Rifle s kvalitního materiálu, skvělý střih a padnou přesně. Maximální spokojenost!
T Avatar autora | 1.2.2019
Maximalni spokojenost!!! Dodani do 2dnu velikost sedi super material. Maximalni spokojenost
DV Avatar autora | 31.1.2019
Zdravím .. Už několikrát jsem objednával jak mikiny,trika,kalhoty,džíny a vždy maximální spokojenost ! Všechno super padne ! ????????
P Avatar autora | 31.1.2019
Dobrý den, jsem moc spokojený s obchodem - kvalita fantazie, miluju od vás džíny ! Jinak vaší pracovníci, jsou velice milý ! Vždy mi pomůžou a poradí, když si nejsem jistý ve velikosti. Doporučuji tenhle obchod 10/10 hodnocení, s pozdravem Pavlík N.
F Avatar autora | 31.1.2019
VÍCE NEŽ MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST :) Nikdy žádný problém s dodáním ani velikostí :) Nikde jinde už kalhoty neobjednam ! Vynikající materiál i styl kalhot ! ZA MĚ PROSTĚ NEJVÍC ???????????? E-SHOP
D Avatar autora | 28.1.2019
Vynikající obchod se skvělým výběrem jeanů. Zatím každé co přišli perfektně seděli, materiál je v topu, dlouhá životnost a navíc jsou fakt stylové, nejeden člověk mi je pochválil, tento e-shop vřele doporučuji. ????
T Avatar autora | 18.12.2018
Vše v pořádku
F Avatar autora | 14.12.2018
Maximální spokojenost !
L Avatar autora | 10.12.2018
Super vse sedi jak ma!!
M Avatar autora | 2.12.2018
Nejlepší obchod co jsem kdy viděl doporučuji!!!